hungaroweb.hu
Szolgáltatások Ügyfélszolgálat Megrendelés Előfizetőknek Hírlevél
menu
InformációCímoldal

  
webhosting domain regisztráció webdesign statisztika internet hozzáférés
->
o n l i n e    s t a t i s z t i k a
Többet akar, mint egy átlagos statisztika?
Ismerje meg látogatói viselkedését a Látogatói Útvonaljelentés segítségével!
Jusson hozzá 100 aktuális jelentéshez bárhonnan!
Használjon egyszerű kezelőfelületet!
Mérje fel a marketing feladatokat az Online Statisztika segítségével!


Statisztikai szolgáltatásunkat azért fejlesztettük ki, hogy Ön pontosan nyomon tudja követni internetoldala forgalmát, és látogató szemszögéből is megismerhesse saját oldalait.
Online Statisztikai Rendszerünk, honlapja forgalmi adatainak gyűjtésére és megjelenítésére szolgál. A jelentéseket úgy alakítottuk ki, hogy azok könnyen értelmezhető és hasznos információval járuljanak hozzá a honlap, és ezáltal a vállalat sikeréhez. A honlap oldalaiba való rövid kódrészlet beillesztésével valós időben figyelheti látogatói magatartását. A szolgáltatás nem igényel zavaró bannert az oldalak alján, külső szemlélő által nem észlelhető. Statisztikai szolgáltatásunk segítségével könnyen megfigyelheti a látogatók viselkedését, szokásait, kilétét. Információhoz juthat, hogy honnan érkezett az Önök honlapjára, milyen szoftver és hardver háttérrel rendelkezik, milyen szempontok szerint keresett, milyen témakörök keltették fel az érdeklődését, milyen részletességgel, mennyi ideig böngészett az adott honlapon. A látogatók révén az is kiderül, hogy az Önök honlapja melyik internetes keresőben hányadik helyen áll. Statisztikai szolgáltatásunk további 100 jelentés segítségével segíti az Önök munkáját.

 
Témaválasztó

Belépés

felhasználó név:
jelszó:


Elfelejtette jelszavát?

MEGRENDELÉS
További információ

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
MINTA JELENTÉS
TESZT VÁLTOZAT
DÍJCSOMAGOK
REGISZTRÁCIÓ

Online Statisztika

home HungaroWeb™ by anteus   Telefon: (36-1) 223-2813   Fax: (36-1) 321-1520   Cím: 1071 Budapest, Dózsa György út 8. email